<

Біля ліцею №3 у Володимирі з’явиться шлагбаум

15:41 | 29.03.2024 / Володимир / /
Перегляди
541
/ Коментарі відсутні

На в’їзд до ліцею №3 з вулиці Ковельської у Володимирі поставлять обмежувач руху автомобільного транспорту у вигляді шлагбаума.

Відповідне рішення, на звернення дирекції ліцею та клопотання гуманітарного управління, прийняли на засіданні виконкому Володимирської міської ради 28-го березня. Це дасть змогу створити безпечні умови школярам та іншим учасникам освітнього процесу.

«Надати дозвіл ліцею №3 Володимирської міської ради (Матвейчук А.С.) на встановлення обмежувача руху автомобільного транспорту типу шлагбаум при головному в’їзді до Ліцею №3 Володимирської міської ради, відповідно до схеми», – йдеться у рішенні.

Безперешкодний доступ для проїзду до приміщення закладу освіти мають надати техніці спецслужб (пожежна, швидка допомога, поліція, комунальні служби, тощо), а також транспортним засобам: Інклюзивно-ресурсного центру Володимирської міської ради, здобувачів освіти та їх представників, Громадської організації «Берег надії», Ліцею №3 Володимирської міської ради.

Своєю чергою мер Ігор Пальонка зазначив, що питання проблеми доїзду до школи порушується часто. А нині, коли туди перемістили ГО «Берег надії», яка опікується дітьми з інвалідністю, потрібно розв’язувати проблему з доїздом.

«Хочу зазначити, що тривалий період часу піднімають питання щодо доїзду до приміщення. А цього року ми туди перемістили громадську організацію «Берег надії» і є ряд проблем з доїздом. Тому ми пропонуємо ворота, які там наразі встановлені та перешкоджають доступу, щоб були відкриті, буде стояти шлагбаум, який, у дистанційному режимі, члени сімей або працівники зможуть відкривати», – додав міський голова.

Нагадаємо, у Володимирі біля ліцею імені Цинкаловського зроблять односторонній рух.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця