<

В ДНР ліквідували ватажка донецьких терористів Захарченка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:11 | 31.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка ліквідовано внаслідок підриву біля кафе у центрі окупованого Донецька. Він помер у лікарні від отриманих ран.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомили джерела російського пропагандистського ресурсу “Лайф. ру” з місця подій.

Глава “ДНР” дістав важке поранення під час вибуху біля кафе “Сепар” на вулиці Пушкіна у Донецьку. Рани виявилися смертельними.

У свою чергу, джерело “РИА Новости” розповіло, що внаслідок вибуху загинула одна особа, ще троє постраждали.

Крім того, телеканал “Дождь” повідомляє, що поранено так званого міністра податків Олександра Тимофєєва (“Ташкент”) і ще дві особи.

Вибух стався близько 17:30, пише «Донецьке агентство новин». Після вибуху почалася пожежа.

Джерело «Інтерфаксу» в апараті глави ДНР підтвердив загибель Захарченко і додав, що під час вибуху постраждав глава Мінфіну ДНР Олександр Тимофєєв. Підозрювані у вбивстві Захарченко затримані, повідомило джерело.

«Затримано кілька людей, українські диверсанти і пов’язані з ними особи, які підозрюються в причетності до замаху на главу республіки», – сказав співрозмовник агентства.

Він повідомив, що затримання відбулося на проспекті Богдана Хмельницького, рух по вулиці при цьому було перекрито. «Підозрюваних затримали в автомобілі», – сказало джерело.

У МЗС Росії відповідальність за вбивство Захарченко поклали на «київський режим». Відомство закликало світову спільноту вимагати неупередженого розслідування цього вбивства і проконтролювати проведення. Вбивство Захарченко МЗС Росії вважає терактом.

«Є всі підстави вважати, що за його вбивством стоїть київський режим, який не раз використовував подібні методи усунення інакомислячих і неугодних», – заявила офіційний представник МЗС Марія Захарова журналістам.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа