<

У Сумах поліцейське авто зіткнулося з «Ауді», постраждали пішоходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:19 | 19.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

19-го серпня в Сумах на перехресті зіткнулися поліцейський автомобіль Toyota Prius і Audi, за словами очевидців, в результаті аварії постраждало четверо людей, які в цей момент знаходилися на пішохідному переході.

Фото і відео з місця аварії публікують в соціальних мережах, – пише Апостроф.

Аварія сталася близько 14:30 на перехресті вулиць Петропавлівської і Перекопської.

Очевидці ДТП стверджують, що автомобіль Audi їхав на зелене світло, машина поліцейських, щоб не зупинятися на червоний, за кілька метрів до перехрестя включила сирену, але водій Audi вже не встиг зупинитися і в’їхав в поліцейських. В результаті Toyota перекинулася.

Крім чотирьох пішоходів, постраждала також дівчина-поліцейська.

Деталі аварії з’ясовуються.

https://www.facebook.com/LiveKharkov/videos/256483845191176/

Речниця Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова повідомила, що внаслідок ДТП за участю автомобіля патрульної поліції постраждало 5 людей, серед яких патрульна поліцейська, – пише Українська правда.

За її словами, повідомлення про ДТП надійшло до поліції о 14:49 неділі.

“В обласному центрі на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська зіткнулися службовий автомобіль патрульної поліції та іномарка. Патрульні їхали на виклик, у них були увімкнені спеціальні звукові сигнали та проблискові маячки. Після зіткнення двох автомобілів службовий автомобіль відкинуло на тротуар, де саме йшли перехожі, відбувся наїзд на пішоходів”, – пояснила Біганова.

“За попередніми даними, внаслідок ДТП постраждало 5 людей, серед яких жінка-поліцейський, яку рятувальникам довелося фактично вирізати з понівеченого службового автомобіля. Всі постраждалі доставлені до лікарні, їм надається допомога”, – додала речниця поліції Сумщини.

Водночас вона не змогла уточнити стан постраждалих.

За словами Біганової, на місці ДТП працюють слідчі, а також керівництво обласної поліції, щоб об’єктивно з’ясувати обставини аварії.

Нагадаємо, 19-го серпня під Луцьком поліцейський автомобіль в‘їхав у «Фольксваген».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок