<

У Нововолинську утворили аукціонну комісію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 30.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В стінах Нововолинської міської ради відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, на якому утворили аукціонну комісію, у зв’язку зі змінами в законодавстві.

Про це пише Нововолинськ.сom.ua

«Згідно із Законом України «Про приватизацію державного та комунального майна», було створено аукціонну комісію, яка відтепер працюватиме на постійній основі над кожним об’єктом продажу, який підлягатиме приватизації, для включення його до переліку об’єктів комунальної власності міста Нововолинська, що підлягають приватизації у 2018 році», – доповів голова комісії Олександр Громик.

На засіданні комітету було утворено склад аукціонної комісії для подальшого продажу приміщення адміністративного корпусу.

Як зазначив міський голова Віктор Сапожніков, у звязку зі зміною законодавства відбулися певні зміни у процедурі продажу.

«Змінилися правила гри, і відповідно для того, аби не затягувати процес та не зволікати, сьогодні нам необхідно утворити та затвердити склад аукціонної комісії для подальшого продажу приміщення адміністративного корпусу загальною площею 313 кв. м, що розміщене за адресою: вул. Лісна, 16, Нововолинськ», – зазначив міський голова.

До 11 вересня 2018 року аукціонна комісія повинна розробити умови продажу об’єкта малої приватизації та подати на затвердження виконавчого комітету, також визначити стартову ціну об’єкта малої приватизації, визначити стартову ціну з урахуванням зниження стартової ціни в порядку, передбаченому Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Контроль за виконанням даного рішення покладено на заступника міського голови Олександра Громика.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер