<

У Ковельському районі зіткнулися два легкових авто: п’ятеро постраждалих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 3.07.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

2 липня, на автодорозі в селі Волошки Ковельського району зіткнулися автомобілі «Opel Vectra» під керуванням 21-річного місцевого жителя та «ВАЗ 2109» за кермом якого перебував 39-річний житель села Залаззя Любешівського району. У ДТП постраждали п’ятеро осіб.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11 години, – повідомляє прес-служба волинської поліції.

Тілесні ушкодження отримали обидва водії транспортних засобів, а також 17-річний пасажир «Opel Vectra», 9-річна та 36-річна пасажирки автомобіля «ВАЗ». Після надання медичної допомоги не госпіталізовувалися.

Слідчі Ковельського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили тілесні ушкодження потерпілим відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка.

Того ж дня 13 години на проспекті Перемоги в Луцьку зіткнулися автомобілі «Honda Civic» під керуванням 56-річної жительки обласного центру та «Ford Transit Connect» за кермом якого перебував 31-річний житель селища Маневичі. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень. Водій «Honda Civic» отримала тілесні ушкодження, не госпіталізовувалися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер