<

Ціна на газ для українців може зрости ще на 60-70%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 26.05.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 6

На жителів України може чекати чергове підвищення вартості газу. Цього разу воно становитиме 60-70% і тільки після цього зрівняється з відповідними показниками на світовому ринку.

Принаймні, про таке стверджує голова Нацкомісії, що займається регулювання комунальних тарифів, Дмитро Вовк, пише “Економічна правда“.

29-річний чиновник, який встиг вже попрацювати в компанії “Roshen” каже, що всьому виною є вимоги Міжнародного валютного фонду. Кредитори вимагають від уряду створення антикорупційного суду й перегляду цін на газ для населення.

Перегляд може становити 60-70%, – додає Вовк.




коментарів: 6
  1. “нафтогаз” це державна компанія….зарплата коболєва(глави нафтогаза) в 2016 році виросла в 17.5 раз(на 18 млн 218,54 тыс. грн)…на даний час десь до 3 млн. грн. в місяць(а він не один такий “затрєбуваний” менаджер)….
    від 50 тисячь грн. в ДЕНЬ…за рік не всі заробляють.
    ще кажуть, що ціну на газ підвищують щоб населення від нього відмовлялося(електрика,дрова чи….холодна земля як варіант))) щоб по-більше його експортувати в європу,там трішки “цікавіші” тарифи(в середньому 700-800 євро за куб) і звісно “свої” заводи повинні працювати на дешевому укразнському газі,а не на реверсному

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер