<

Одному з учасників конфлікту у Шацьку погрожували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:58 | 22.07.2015 / Шацьк /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Люди директора ПП «Флора» В’ячеслава Полякова погрожували працівнику охоронної фірми «Феміда–інтер» Ігорю Козару, який брав участь у конфлікті в селі Ростань 19-го липня.

Нагадаємо, навколо підприємства «Флора» у селі Ростань Шацького району відбувся конфлікт між людьми В’ячеслава Полякова та представникам фірми «НПП «Органіка». 19 липня охоронці супроводжували людей з «НПП «Органіка», які намагалися пройти на території підприємства «Флора», щоб взяти під охорону своє майно, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

До цього озброєні люди в балаклавах 10 липня приїжджали додому до Ігоря Козара, що мешкає у Ростані, та погрожували прострелити ноги і спалити будинок. 

Після інциденту в Ростані 19 липня погрози продовжилися. За словами Ігоря Козара, надвечір 19-го люди в балаклавах знову приїхали до будинку в Ростані та почали погрожувати його дружині.

Козар звернувся з скаргою в міліцію. При цьому міліціонери шацького райвідділу порадили членам сім’ї Козаря не виходити з подвір’я через небезпеку нападу людей Полякова, які досі базуються на території ПП «Флора».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота