<

Серіал «Слуга народу» покажуть у двадцяти країнах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:45 | 11.11.2019 / Новини / /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

За роки правління Голобородько на світ вийшли три сезони серіалу — «Слуга народу», «Слуга народу. Від любові до імпічменту», «Слуга народу. Вибір» і повнометражний фільм «Слуга народу 2». Проект подивилися мільйони глядачів як в Україні, так і за її межами.

Формат серіалу або сам серіал були продані в 20 країн, зокрема, Франція, США, В’єтнам, Філіппіни, Греція, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Польща, Індія, Корея, Греція, Казахстан, Литва, Естонія, Молдова, Монголія, Фінляндія, – пише New Format.

ЗМІ повідомляють, що росіяни купили ексклюзивні права на серіал «Слуга народу».

“Кількість запитів з назвою серіалу різко зросла в кінці березня, перед першим туром президентських виборів, пік інтересу припав на кінець квітня, коли проходив другий тур. Після виборів «Слугу народу» стали шукати менше, але і зараз інтерес до серіалу в три-чотири рази вище, ніж на початку року ” -, розповів представник «Яндекса».

Зараз показ вже третього сезону «Слуги народу» йде в Грузії в ефірі телеканалу «Руставі 2».

А 11-го листопада всі сезони кіноісторії про народного президента стартують в Білорусі на центральному каналі «Білорусь 1». Білоруські глядачі зможуть побачити «Слугу народу» в вечірній прайм-тайм — о 20:00 з понеділка по п’ятницю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця