<

Razer випустила новий скляний смартфон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:17 | 12.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Виробник ігрових ПК і периферії Razer анонсував друге покоління свого спеціалізованого ігрового смартфона – Razer Phone 2.

Тепер пристрій підтримує бездротову зарядку і оснащений захистом від води за рівнем IP67, – пише НВ.

Екран нового смартфона являє собою 5,7-дюймову РК-панель з роздільною здатністю QHD – 2560×1440 пікселів. При цьому в Razer вважають, що співвідношення сторін 16: 9 найкраще підходить для мультимедіа. Новий екран став на 50% яскравіше, ніж раніше, досягнувши максимум 580 ніт. Компанія стверджує, що нова панель краще зберігає деталі в темних сценах.

Екран зберіг змінну частоту оновлення до 120 Гц, що усуває зависання і розриви. Він підтримує широку кольорову гаму HDR і DCI-P3 для кращої якості зображення в іграх і відео.

Чіпсет Snapdragon 845 отримав нову систему водяного охолодження. Мета Razer полягала в тому, щоб чіпсет ніколи не відчував теплового тротлінга. Він підключений до 8 ГБ оперативної пам’яті і всього лише до 64 ГБ сховища UFS.

Акумулятор ємністю 4000 мАг тепер підтримує швидку зарядку QuickCharge 4.0+. Для забезпечення бездротової зарядки задня частина телефону Razer 2 тепер зроблена зі скла, в той час як інший корпус зберіг деталі з алюмінію. Він тепер водостійкий з класом захисту IP67.

Основна камера складається з двох сенсорів Sony IMX з роздільною здатністю 12 Мп: ширококутного з оптичною стабілізацією і телеоб’єктива. Інтерфейс програми камери адаптований для зйомки однією рукою. Фронтальна камера оснащена сенсором на 8 Мп.

Смартфон Razer Phone 2 представлений в чорному кольорі в матовому і глянсовому варіантах за ціною $799. Попередні замовлення вже приймаються, поставки новинки почнуться до кінця жовтня.

Раніше повідомлялось, що орієнтований на ігри смартфон Asus ROG Phone буде доступний для покупки в магазинах США з 18 жовтня зі стартовою ціною в $899. Asus ROG Phone побудований на базі розігнаної версії Snapdragon 845 з піковою частотою 2,96 ГГц. Оперативної пам’яті у новинки 8 ГБ, а флеш-пам’яті – 128 або 512 ГБ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя