<

Путін зізнався в окупації Криму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 21.07.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Західна політична, розвідувальна та журналістська спільноти вибухнули цілком справедливою різкою критикою катастрофічного виступу Дональда Трампа на прес-конференції в Гельсінкі. Колишній директор ЦРУ Джон Бреннан навіть назвав його “не чим іншим, як зрадою”.

Збентежені світові ЗМІ віддали всю свою увагу Трампові, і при цьому випустили з уваги той рідкісний момент, коли Володимир Путін говорив правду, хоч і ненавмисно, – пише ІnformNapalm.

Коли Джонатан Лемайр з Assocoated Press запитав Путіна про зміст розмови з Трампом з приводу офіційного визнання Криму частиною Росії, була дана наступна відповідь:

“У Президента Трампа позиція по Криму відома, і він її дотримується. Він говорить про незаконність приєднання Криму до Російської Федерації. В нас інша точка зору. Ми вважаємо, що ми провели референдум в суворій відповідності до міжнародного права, статуту Організації Об’єднаних Націй. Для нас, для Російської Федерації, це питання закрите”, – сказав Володимир Путін.

У цій відповіді є правдива частина. Референдум про приєднання Криму до Російської Федерації було фактично проведено російською окупаційною владою. Але він не був законним ні згідно з міжнародним, ні українським правом.

https://youtu.be/vWA-IzQiI0s




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок