<

Притула заявив про вихід із партії «Голос»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:42 | 7.06.2021 / Новини /
Перегляди
289
/ коментарі 2

Телеведучий та політик Сергій Притула оголосив про вихід із партії «Голос». Але заявив, що продовжить свою політичну діяльність.

Про це він написав у фейсбуці.

«Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення», — зазначив Притула.

Він вважає, що через дії партійного керівництва критики зазнають обласні та міські осередки «Голосу».

«Вони не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва», — написав Притула.

За його словами надалі обиратиме обачніше «супутників по тернистих шляхах української політики».

У партії «Голос» зазначили, що чекають на письмову заяву про вихід із політсили від Притули та тих, хто хоче долучитися до нього. Там сказали, що «особисті амбіції Сергія Притули і бажання будь-що-будь отримати керівні посади взяли гору над спільною ціллю».

«Бажаємо йому удачі в побудові власного політичного проєкту, за який він, вочевидь, візьметься, а також у кар’єрі в шоу-бізнесі, яку він успішно продовжує», — заявили у партії.

Нагадаємо, шоумен та телеведучий вступив до партії 8 червня 2019 року, перед виборами до парламенту. Він був 30-м у списку партії на позачергових виборах до Верховної Ради, тоді Притула до парламенту не потрапив.

У 2020 році Притула балотувався від «Голосу» у мери Києва. Він посів третє місце за кількістю голосів після чинного мера Віталія Кличка та ексглави Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.




коментарів: 2
  1. Притула, іди в комуністи!
    Ті засранці постійні як ніхто від самих “початкових засад”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота