<

Президент нагородив танкістів, які допомогли “кіборгам” вийти з оточеного аеропорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 27.01.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Президент України Петро Порошенко нагородив військовослужбовців, які виявили мужність та героїзм і забезпечували вихід бійців-“кіборгів” з оточення у аеропорту Донецька.

Зокрема в указі Порошенка йдеться про нагородження старшого лейтенанта Євгена Гончара орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, сержанта Костянтина Балтагу, старшину Анатолія Скрицького та рядових Володимира Суханіна та Дмитра Триногу орденом “За мужність ІІІ ступеня”, – пише ТСН

“Командир танку старшина Анатолій Скрицький, механіки-водії танкового взводу сержант Костянтин Балтага, солдат Володимир Суханін, а також навідник солдат Дмитро Тринога проявили мужність і самовідданість під час виконання бойового завдання 22 січня біля аеропорту “Донецьк”. У складі своїх екіпажів воїни до останнього вели вогонь на ураження противника, пробиваючи кільце оточення для виходу наших підрозділів”, – йдеться у повідомленні прес-служби президенти.

Бійці-герої не залишили своїх позицій,  попри поранення.

Окрім цього, серед нагороджених – командир роти снайперів 95-ї аеромобільної бригади старший лейтенант Євген Гончар. Саме під його керівництвом 19 січня під населеним пунктом Спартак був зупинений відхід бойовиків.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя