<

Нововолинський підприємець Ярема відгуляв розкішне весілля біля Луцька

18:55 | 7.10.2024 / Новини / /
Перегляди
2424
/ 1 коментар

Підприємець з Нововолинська Віталій Ярема відгуляв розкішне весілля в заміському ресторанному комплексі біля Луцька.

Обраницею Яреми молодшого стала Олександра Шишко. Грандіозне весілля відбулося 27-го вересня у заміському ресторанному комплексі “Жито” у селі Струмівка біля Луцька. Фотографіями наречена поділилася на своїй сторінці в інстаграмі.

Вінчалися молодята у луцькому Кафедральному соборі Святої Трійці. Розписалася пара раніше, 10-го вересня у Нововолинському ДРАЦСі.

Варто зазначити, що весілля було з неабияким розмахом. Заміський комплекс, альтанка для церемонії та святкова зала були прикрашені живими квітами, декоративними люстрами, встановлена фотозона, фуршет зі спиртними напоями, гостей розважали аніматори. Церемонію знімали відеограф та фотограф.

Для гостей діяв дрескод в оливкових, рожевих, білих та чорних кольорах. Обручки в молодих були від французького дизайнерського дому “Cartier”, вартість яких стартує від $1500 за одиницю.

До слова Віталій Ярема є сином колишнього нововолинського депутата та підприємця Віктора Яреми, який загинув у ДТП в 2019 році.

Читайте також:

Підприємець з Нововолинська Ярема з порушеннями облаштовує зону відпочинку на пляжі Світязю: нацпарк на все закриває очі




один коментар
  1. Ну а шо не так….? Багаті гуляють, а біднняки за їх спокійні гулянки вмирають. У всі часи так було…(((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Жовтня, Понеділок