<

Військові з Нововолинська одружились: Дмитро приїхав з фронту до обраниці, аби створити сім’ю

14:00 | 5.11.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7237
/ Коментарі відсутні

3-го листопада військові з Нововолинська Гаяне та Дмитро Разборські одружились у Тернополі. Хлопець приїхав з фронту, аби створити сім’ю зі своєю обраницею, на розпис завітали друзі подружжя.

Подружжя познайомились ще в шкільному віці у рідному місті Нововолинськ до повномасштабного вторгнення. Зараз Гаяне лейтенантка військово-юридичного інституту, а Дмитро служить у 67 окремій механізованій бригаді.

Нововолинці знайомі понад 7 років, у 2022 році доля звела їх знову у Полтаві. Після початку повномасштабного вторгнення пара тісно спілкувалась та підтримувала одне одного у службі.

Гаяне розповіла БУГу, що Дмитро неочікувано освідчився їй 10-го вересня у Полтаві. Військовий у цей день повідомляв коханій, що перебуватиме на бойовому завданні.

“Я абсолютно не очікувала, він повідомляв, що їде на позиції. Коли ми робили фото з подругою, він підійшов позаду та освідчився”, – розповіла Гаяне.

Нагадаємо, що військова Гаяне була героїнею рубрики «Красуня БУГу». Дівчина після закінчення 8-го класу Нововолинської загальноосвітньої школи №5 прийняла рішення поступити у Волинський обласний ліцей з посиленою військово фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця