<

У Нововолинську відбудеться тімбілдінг для студентів від міжнародної організації інженерних ВУЗів «Best»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 1.02.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

5-го лютого в Нововолинську у приміщенні ГО «Freedom Light» ща адресою вулиця Митрополита Шептицького, 6 відбудеться тімбілдинг для команди організаторів 13-го EBEC’у — наймасштабніших інженерних змагань серед студентів політехнічних університетів Європи.

Їх засновниками є BEST — міжнародна організація, головна місія котрої розвиток студентів та реалізація їхнього професійного потенціалу. Команди, які беруть участь в EBEC, борються за перемогу у двох категоріях: аналітична —- Case Study (вирішення теоретичних, технічних чи управлінських проблем) і практична —- Team Design (вирішення певного технічного завдання).

Змагання проходять у 3 етапи: локальний (його організацією у Львові займаються студенти НУ “Львівська політехніка”), національний та фінальний.

Тімбілдинг — це захід, на якому члени команди встановлюють кращий зв’язок між собою та формують чітке розуміння спільної мети. Одні з основних цілей цієї зустрічі — допомогти учасникам більше розкритись один перед одним та побудувати довірливі стосунки, котрі відіграють вкрай важливу роль під час роботи над спільним проєктом.

Під час тімбілдингу у “Freedom Light” організатори EBEC’у навчиться краще налагоджувати процес роботи та взаємодіяти разом. Протягом зустрічі команда відвідає тренінги з двох тем — “Non-violent communication” (ненасильницьке спілкування) та “Team Dynamics” (етапи розвитку команди). Кожна з них дає відповіді на важливі питання, котрі можуть виникнути при роботі над проєктом, та допомагає при вирішенні потенційних проблем, у загальному – підвищує ефективність команди.

На тренінгу “Team Dynamics” учасники ознайомляться з двома темами: груповий розвиток за моделлю Такмена (Tuckman model of Team Development) та командні ролі за Р. Белбіном (Belbin Team roles). Завдяки цим знанням організатори змагань краще розумітимуть етапи розвитку команди та як їхні особистісні якості впливають на спільну роботу.

Під час сесії “Non-violent communication” команда дізнається більше про поняття ненасильницького спілкування, чому воно важливе та як почати застосовувати його принципи не тільки під час комунікації всередині проєкту, але й у повсякденному житті.

Метою проведення EBEC’у є забезпечення додаткової освіти, розвиток молоді поза програмою університету та формування навичок, необхідних для подальшого працевлаштування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота