<

На Волині виділили на інфраструктурні об’єкти тільки 4,4 мільйона, замість обіцяних 9,5

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:57 | 26.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Замість обіцяних 9,5 мільйона гривень місцеві бюджети на Волині виділили на інфраструктурні об’єкти тільки 4,4 мільйона. Про це йшлося 26 вересня під час оперативної наради в облдержадміністрації.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик нагадав, що всі інфраструктурні об’єкти в області реалізовуються на умовах співфінансування з бюджетів різних рівнів. Так, із районних бюджетів мали отримати планове співфінансування у розмірі майже 9,5 мільйона гривень. На сьогодні ж підтверджено тільки 4,4 мільйона, – повідомляє VIP.

«Решта коштів задекларовані, але поки що не виділені з місцевих бюджетів», – зауважив Гунчик. Зокрема, Володимир-Волинський район не виділив 300 тисяч гривень, Горохівський – 676 тисяч гривень, Іваничівський – 851 тисячу гривень, Камінь-Каширський – 200 тисяч гривень, Ківерцівський – 150 тисяч гривень, Ковельський – 752 тисяч гривень, Локачинський – 230 тисяч гривень, Луцький – 100 тисяч гривень, Любомльський – 100 тисяч гривень, Турійський – 150 тисяч гривень, місто Володимир-Волинський – 100 тисяч гривень.

Тож голова ОДА доручив управлінню інфраструктури перерозподілити кошти обласного бюджету і виділити їх тільки на ті райони, які забезпечують співфінансування. Це означає, що обсяг робіт по інфраструктурних об’єктах, зокрема по дорогах, зменшать майже на 5 мільйонів гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок