<

На Миколаївщині поліція зі спецназом штурмувала будинок наркоторговців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:29 | 29.08.2018 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Миколаївській області в селищі Веселинове правоохоронці затримали подружню пару, яка налагодила канал з продажу опію і виручала понад 150 тисяч гривень на місяць.

Про це в середу, 29 серпня, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначається, що участь у спецоперації брали, зокрема, бійці роти поліції особливого призначення.

Правоохоронці встановили, що подружня пара наркоділків у віці 38 і 34 роки продавала опій місцевим наркозалежним. Поліцейські задокументували понад 15 фактів продажу наркотиків, і 28 серпня штурмом затримали підозрюваних під час чергового збуту опію.

“Свою злочинну діяльність ділки ретельно конспірували: не допускали сторонніх осіб, розмістили по периметру двору камери відеоспостереження, в будинку встановили броньовані двері, високий паркан, а територію домоволодіння охороняли дві вівчарки. Для відлякування собак правоохоронці під час штурму були змушені застосувати зброю”, – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, на наркоторговців працювали ще двоє зловмисників – чоловік і жінка, які виконували роль посередників. Їх також затримали. За пошук клієнтів і доставку замовлення вони брали плату грошима або наркотиками, оскільки були наркозалежними. У місцях їхнього проживання також провели обшуки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота