<

У Любомлі відсвяткували День міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:57 | 4.06.2015 / Любомль /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

В понеділок, 1-го червня , на другий день Трійці, жителі та гості древнього Любомля відсвяткували День міста. Розпочалися урочистості з привітань міського голови Романа Ющука та голови районної ради Миколи Сушика.

Далі святкування продовжились  святковим концертом  за  участю народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Осіннє золото», народного вокального ансамблю естрадної пісні районного будинку культури «Голос любові» та переможців конкурсу юних виконавців української та сучасної пісні «Зірки над Бугом»,учнів професійного ліцею, які продемонстрували показ моделей «Українська вишиванка», – повідомляє сайт Любомльської РДА.

У рамках Дня міста відбулись також спортивні змагання, виставки робіт гуртківців будинку школяра та станції юних техніків, виставку-продаж виробів власного виробництва учнів Любомльського професійного ліцею. Мешканці міста та його гості також могли відвідати Любомльський краєзнавчий музей, де діяв  День відкритих дверей, а також відвідати книжкову виставку «Мій Любомль – це намисто Полісся». Наймолодші мешканці та гості   мали змогу порозважатись в центрі міста на дитячих атракціонах.

news02062015_3_1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер