<

Оштрафували скандального директора ліцею на Любомльщині, який їздив п’яним за кермом

15:07 | 11.09.2023 / Любомль, Новини / , , , /
Перегляди
4703
/ Коментарі відсутні

Директора Машівського ліцею Вишнівської сільської ради Ковельського району Миколу Оніщука покарали за керування авто у нетверезому стані. Суд оштрафував горе-водія на 17 тисяч гривень та позбавив права керування на один рік.

Поліцейські зупинили водія автомобіля “Опель” 13-го травня 01:17 на 488 км автодороги М-07 за порушення п.2.9.а. Правил дорожнього руху. Як виявилось, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правопорушником виявився славнозвісний директор Машівського ліцею Микола Оніщук. Проти нього порушили адміністративне провадження за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Про це йдеться у постанові Любомльського районного суду за 31 серпня.

Перше судове засідання було призначено на 25-те травня, однак відтоді розгляд справи переносили шість разів, більшість через прохання самого порушника, або ж через його неявку. Суд розцінив таку поведінку як спеціальне затягування процесу та зловживання процесуальними правами, тому вирішив провести судове засідання без нього.

В результаті, Любомльський суд визнав його винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, та призначив стягнути з нього штраф у розмірі 17 000 грн та позбавлення права керування транспортними засобами строком на один рік.

Крім того, з правопорушника стягнули в дохід держави 536,80 грн судового збору.

Нагадаємо, проти директора Машівського ліцею Миколи Оніщука порушено ряд проваджень стосовно адміністративних та кримінальних порушень, скоєних в період воєнного часу. Зокрема, за даними слідства, керівник привласнював пальне, закуплене для потреб закладу освіти, на власний розсуд розпоряджаючись талонами на його придбання. Таким чином він завдав сільській раді шкоди на  майже 48 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота