<

Крик про допомогу від волинських солдат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 13.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

«Наша бригада абсолютно не пристосована до погодних умов. Величезною проблемою є відсутність літнього взуття: ми й досі ходимо в зимових берцах. Ноги нестерпно гудуть, це просто неможливо. Також потрібні плащі від дощу, адже постійно мокнемо під зливами. Через такі умови солдати все частіше хворіють, падає їх військовий дух….», – просить про допомогу Олександр із 24-ої бригади.

24-а механізована бригада тривалий час тримала оборону села Кримське на 29 блокпосту. Нещодавно вона змінила дислокацію й залишилася поблизу Северодонецька. Хлопці ще з грудня не були вдома, вони давно не бачили рідних облич, не відчували подиху коханих та тепла материнських рук… Зараз усі їхні думки зосереджені лише на війні.

«Ці хлопці воюють за нас, вони готові віддати своє життя за чисте голубе небо над нашими головами, за мир і свободу… Ми повинні підтримати їх й забезпечити найнеобхіднішим. Наша ГО раніше допомагала цим бійцям, тож ми впевнені, що й цього разу, спільними зусиллями волинян, зможемо зібрати й закупити необхідні речі й виконати прохання наших героїв! Будь яка допомога важлива, тож не будьте байдужими!», – закликає керівник соціальних програм ВОГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Солдати дуже просять 10 пар літніх берц, а також плащі від дощу. Крім того, проводиться збір іншого військового одягу, засобів гігієни, медикаментів, продуктів харчування, тощо. Принести необхідні речі кожен небайдужий може в офіс ГО «Фундація розвитку громад» (м. Луцьк, вул. Шопена, 11, Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки, 2-ий поверх), або ж перерахувати кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 2335 8173 (Євпак Юлія Сергіївна, виконавчий директор організації). Також можна перерахувати пожертви на розрахунковий рахунок організації: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135. Пам’ятайте, кожна гривня може врятувати солдату життя!

Зауважимо, що ВОГО «Фундація розвитку громад» постійно займається збором коштів та спорядження для волинських військових.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця