<

З місцевого бюджету Іваничівської громади виділили кошти на компенсацію судових витрат ТОВ «Аванті-Девелопмент»

18:46 | 5.09.2023 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
1940
/ коментарів 7

Депутати Іваничівської селищної ради вчергове підтримали політику очільниці громади направлену на розбірки з теплопостачальною організацією ТОВ «Аванті-Девелопмент». Адже вчергове погодили виділення коштів з місцевого бюджету на програні раніше суди.

Під час чергової сесії селищної ради 30-го серпня депутати прийняли зміни до бюджету громади, а також розподілили кошти від його перевиконання за січень – липень у сумі 2 мільйони 647 тисяч 757 гривень. В основному ці кошти виділили на ремонт приміщення, у якому незабаром працюватиме комп’ютерний томограф.

Однак віднайшли кошти і для відшкодування витрат за програні Томашевською суди.

Нагадаємо, судова тяганина Лідії Томашевської та теплопостачальної організації триває вже кілька місяців. Усі чотири судові справи очільниця громади програла, «спустивши на вітер» щонайменше 110 тисяч гривень з місцевого бюджету. Тепер за рішенням суду потрібно відшкодувати витрати ТОВ «Аванті-Девелопмент», які воно понесло через судову тяганину. Наразі потрібно повернути порівняно не багато – 2 тисячі 950 гривень, але, як кажуть, копійка гривню береже.

Зауважимо, що відповідно до рішення Волинського окружного адміністративного суду від 3-го травня селищна рада має компенсувати витрати, пов’язані із переїздом до іншого населеного пункту заступника директора ТзОВ «Аванті-Девелопмент» О.Леміша в сумі 1 488 гривень, а також відповідно до постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду Львова від 12-го липня, витрати, пов’язані з прибуттям представника ТзОВ «Аванті-Девелопмент» – заступника директора О.Леміша до апеляційного суду в розмірі 1 424 гривні.

Ці кошти, як завжди, вирішили взяти з місцевого бюджету. Однак цього разу довелося зменшити гроші, передбачені на організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності селищної ради. І депутати погодили це рішення й таким чином вкотре довели свою вірність Лідії Томашевській.

Читайте також:

Кошти місцевого бюджету «йдуть на вітер»: голова Іваничівської громади програла суд ТОВ «Аванті-Девелопмент»

Голова Іваничівської громади, вдруге програвши суд ТОВ «Аванті-Девелопмент», розтринькала майже 40 тисяч з місцевого бюджету

Голова Іваничівської громади втретє програла суд ТОВ «Аванті-Девелопмент»

«Аванті» – 3:0, далі буде: Томашевська подала апеляції на виграні позови теплопостачальника й продовжує витрачати кошти місцевого бюджету

Незважаючи на обіцянку Томашевської, «Аванті» ніхто не повідомив: в Іваничах віддають в оренду мережі, якими користується теплопостачальна організація

4:0, або перемога знову за «Аванті»: Томашевська програла апеляцію у Львові

        




коментарів: 7
  1. Л.Томашевская – ваш, товарищи иваничевцы, бессменный рулевой!

  2. Я так розумію, що це дике стадо баранів, яке показано на фото, десь чоловік 50 підтримує Томашевську у всьому і не проти будь-якого її рішення, і голосують всі “за”. Тобто поза очі всі херої, а на сесії пукають в штанці і голосують зовсім не так як говорять, при чому половина там мужики. Як не стидно.

      • О диви, Васю заділо, значить правду написала! Вася, ти в якому ряду там сидиш? І на армію не виділяєте бо не вмієте, і самі пукаєте в штанці і не воюєте, то для чого ви там? І не фиркай тут, експерт диванний, а роби там щось. Ніхто тебе силою балотуватись не тягнув!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота