<

4:0, або перемога знову за «Аванті»: Томашевська програла апеляцію у Львові

21:12 | 14.07.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
2815
/ коментарі 2

Постачальник теплової енергії – ТОВ «Аванті-Девелопмент», який опалює бюджетні установи та організації Іваничівської громади, використовуючи альтернативні джерела енергії, знову виграв суд проти голови селищної ради Лідії Томашевської. Цього разу апеляційний. Відтак, ще 10 тисяч з місцевого бюджету, витрачені на адвоката та судові витрати, вчергове «пішли на вітер».

Про чергову виграну справу БУГу повідомив директор теплопостачальної організації Костянтин Богатов. За його словами, 12-го липня відбулося засідання Львівського апеляційного суду, який вирішив, залишити без змін рішення Волинського окружного адмiнсуду. Відтак Томашевська марно подавала апеляцію і витрачала кошти місцевого бюджету, адже Закон дійсно на стороні Аванті. І суд вкотре це підтвердив.

Нагадаємо, йдеться про рішення виконавчого комітету Іваничівської селищної ради від 23-го грудня 2022 року “Про скасування рішення виконавчого комітету Іваничівської селищної ради від 30.09.2021 року №146 “Про встановлення тарифу ТОВ “Аванті-Девелопмент” на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії”. Тоді виконком скасував своє ж попереднє рішення від 30-го вересня 2021 року, відповідно до якого було встановлено тариф ТОВ «АВАНТІ-ДЕВЕЛОПМЕНТ» на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу» в розмірі 2400,65 грн/Гкал (з ПДВ 20%).

До слова, на адвоката, який захищав інтереси селищної ради у Львівському апеляційному суді, згідно інформації з Prozorro, Томашевська витратила 10 тисяч гривень. Ці кошти знову «пішли на вітер». Хоча їх можна було б спрямувати на потреби місцевих мешканців і розвиток громади. Однак, для очільниці громади, власні амбіції важливіші.

Зауважимо, що разом із трьома попередніми судами, в яких Томашевська програла, з місцевого бюджету на суди й адвокатів вона витратила вже щонайменше 110 тисяч гривень.

Читайте також:

Кошти місцевого бюджету «йдуть на вітер»: голова Іваничівської громади програла суд ТОВ «Аванті-Девелопмент»

Голова Іваничівської громади, вдруге програвши суд ТОВ «Аванті-Девелопмент», розтринькала майже 40 тисяч з місцевого бюджету

Голова Іваничівської громади втретє програла суд ТОВ «Аванті-Девелопмент»

«Аванті» – 3:0, далі буде: Томашевська подала апеляції на виграні позови теплопостачальника й продовжує витрачати кошти місцевого бюджету

Незважаючи на обіцянку Томашевської, «Аванті» ніхто не повідомив: в Іваничах віддають в оренду мережі, якими користується теплопостачальна організація




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя