<

У Нововолинську комунальники знову залатали дірку у конструкції скейт-майданчика, яку вкотре зробили діти

18:04 | 13.06.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
426
/ коментарі 4

13-го червня працівники ВУКГ оперативно закрили дірку на скейт-майданчику, що розташований за Палацом культури у Нововолинську. До слова, лише два дні тому відремонтували конструкції, проте хулігани вкотре зробили нову дірку.

Як повідомляли журналісти БУГу раніше, у пошкоджені конструкції відвідувачі викидають пачки від снеків та порожні пляшки. Зазначимо, що поряд зі скейт-майданчиком розташований смітник.

На трамплінах «креативна» молодь проявляє не лише спортивні навички, але й «творчі». Частину конструкцій пошкодили та лишили різні написи, в тому числі й нецензурною лексикою.

Після публікації, працівники ВУКГ зреагували на інцидент та відремонтували зламані конструкції для охочих скористатись скейт-парком. Та, через два дні після ремонту, знову виявили дірку, яку зробили хулігани.

“Майданчик встановили для дозвілля дітей, наші працівники його постійно ремонтують, щоб там було зручно кататися. І дуже прикро, що є громадяни, які не цінують комунальне майно та не поважають працю інших людей”, – додають на сторінці ВУКГ.

Закликаємо мешканців Нововолинська берегти та не псувати майно. А також нагадуємо батькам неповнолітніх, що у місті підключені камери відеоспостереження, за допомогою яких можна виявити хуліганів.

Фото від 11-го червня:

Фото від 13-го червня:




коментарів: 4
        • повір мені, зазвичай у білих домах дупу плющать такі кадри, шо їх і гарматою не розбудиш.
          а брязкання коліс маргинальних скейтерів вони сприйматимуть за фоновий шум (так званий білий звук) і ше аби не перехрапіли той брязкіт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Жовтня, П’ятниця
17 Жовтня, Четвер
19:10
43