<

Фото дня: скейт-майданчик у Нововолинську перетворюють на смітник

17:05 | 10.06.2024 / Нововолинськ, Фото дня / , /
Перегляди
721
/ коментарів 7

Скейт-майданчик за Палацом культури у Нововолинську, де проводять час чимало підлітків, перетворюють на смітник. У пошкоджені конструкції викидають пачки від снеків та порожні пляшки.

На трамплінах «креативна» молодь встигла проявити не лише спортивні навички, але й «творчі». Частину конструкцій пошкодили та лишити різні написи.

Нагадаємо, що скейт-майданчик у 2021-му році, через численні скарги мешканців будинків поблизу ліцею №4, вирішили демонтувати та перенести до Палацу культури.

Молодь Нововолинська довгий час мріяли про скейт-майданчик, адже полюбляє активно проводити свій вільний час: кататись на скейті, велосипеді, роликах тощо. Та, на жаль, зі світлин можна побачити, що не всі цінують зроблене, дехто руйнує конструкції скейтпарку.

До слова, скейт-майданчик уже ремонтували у 2021-му році – змінювали деталі конструкції та прибирали написи.

Закликаємо мешканців Нововолинська берегти та не псувати майно. Скейт-майданчик – не місце для сміття, невже так важко донести його до урни?




коментарів: 7
  1. там забрали,бо мешканцям заважав,а іншим втулили під вікна…і товчуть самокатами під вікнами зранку до смерканку…такі споруди ставлять у парку а не в житловій зоні…

    • це ви про нормальні міста з aдeквaтними керівниками говорите.
      а ми ж живемо у Нововолинську…

  2. У свій зірковий час мер НВ В.Сапожніков, приїхавши з турне в Чехії, заплатив за скейт 90 000 гривень бюджетних коштів. Хтось зі бізнесменів додав ще дещицю. Він, спочатку, стояв на стадіоні школи № 2. А потім був переміщений.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця