<

Володимир-Волинське теплокомуненерго може змінити директора: озвучили імена двох ймовірних кандидатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:33 | 24.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
12
/ коментарів 9

24-го березня на засіданні Володимир-Волинського міськвиконкому, під час словесної перепалки із головним інженером теплокомуненерго Жуком, міський голова Саганюк зазначив, що керівництво потрібно зміни новим, яке наведе порядок на підприємстві.

“Фіщук і Матвійчук подайте мені кандидатур директора. Хоче Руслан Мороз? Хай йде Руслан Мороз! Хай там розбирається і може дасть їм там раду. Той швидко порядок наведе! Хоче там ще один депутат, то будь ласка” – емоційно заявив Петро Саганюк.

Власні джерела повідомили, що на підприємсті теплокомуненерго вже протягом 2-3-х тижні ходять чутки, що до крісла директора підприємства придивляється Сергій Коба, депутат міськради, очолює бюджетну комісію.

Саме фактом того, що Коба хоче очолити теплокомуненерго деякі персони обгрунтовують заяву депутата з вимогою звільнити Жука, головного інженера підприємства.

Чи буде зміна директора на підприємстві і коли? Наразі достовірно невідомо. Хоча можна констатувати той факт, що на теплокомуненерго чекає ряд серйозних перевірок: обласна екологічна служба, прокуратура, СБУ, поліція та фінансова інспекція. А також, нагадаємо, що на підприємстві вже понад місяць працює депутатська комісія.




коментарів: 9
  1. О,файні кандидатури…для повного завалу теплокомуненерго… дайте в руки тке жуку,той все зробить,він же компетентний у всьому!!!!

  2. Хочте Мороза, хочте Кобу чи навіть самого Жука, головне шоб підприємство нормально працювало! а за деребан тре садити до тюрми, от і вся філософія!

  3. Папік вже зовсім одурів що таких своїх придворних дворняг хоче туда поставити!!! Два дебіла ето сіла!

  4. Якого Мороза? Отого рекетира? Ото Саганюк підібрав команду, на старості літ з криміналом звязався!ГАНЬБА!

  5. Папік своєму Церберу сказав”Фас!!!”Твою дивізію!Як вонО взагалі депутатом стало??????

  6. саганюк це підла і мстива істота. Він ніколи не забуде Жуку про те що той доклався до зриву плану будування мінікотелень ,звісно приватним інвестором і подальшим їх обслуговуванням, і публічно виступав проти цього гешефту. Бабло вже ж попиляли а тут хтось утруднює. Та й комуненерго треба зробити повністю (наголошую) управляємим. А от позиція коби ну ні крапельки не дивує, “швобода” вона у княжому місті така “швобода” що аж. І я все таки зичу Володимирським хохлам такого керівника як мороз. Не було б саганюка то й не було б такого депутата як мороз. Так от – перед тим як обурюватись морозом хай б2ють самі себе по голов

  7. Мінікотельні вже готові,чекають на команду для встановлення!Якби не Жук,то підвальні вже б обслуговувались “потрібними”людьми.Думаю,що план Барбаросса все ж буде виконано-не дарма ж Саганюк мусив балатуватися?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок