<

Футболісти “Волині” переграли команду ФК “Сталь”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 13.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Погода зробила приємний сюрприз учасникам матчу – хоч цього ранку у Луцьку стало холодніше, але хмари розступилися, натякаючи на те, що час розступитися хмарам і довкола «Волині».

«Хрестоносці» знову не змогли виставити оптимальний склад. Олег Герасимюк та Дмито Козьбан все ще травмовані, не міг замінити дискваліфікованого Володимира ПольовогоВладислав Шаповал, який також отримав ушкодження перед грою, – повідомляють у клубній прес-службі.

Зате у грі проти Сталі дебютував Ярослав Деда, щоправда, грав він тільки до 26 хвилини і був замінений на Чепелюка. Перший тайм взагалі не вельми вдався господарям, адже у ствір воріт лучанам не вдалося жодного разу пробити. За жорсткої боротьби на кожному клаптику поля, яку нав’язала Сталь, гості частіше по-справжньому турбували ворота опонентів. Тричі Богдан Шуст ставав непорушною скалою атакам сталеварів. Особлива честь і хвала Богдану за «знешкодження» виходу Лазіча сам на сам.

Такий самим воротарським подвигом розпочався й другий тайм – Шуст в останній момент витягнув руку, в яку потрапив м’яч після удару Васіна.

Лучани ж відповіли відразу… голом! Кравченко пробивав з дальньої дистанції, влучив в голову Чепелюка, м’яч відлетів на лівий фланг, де Хомченко, показавши дриблінг, помітив, що Паньків прикриває ближню стійку. Вітя підсік м’яча й перекинув кіпера гостей. Гол-красень, який став дебютним в УПЛ для молодого нападника – 1:0.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок