<

Чергова сесія та прийняття бюджету у Володимир-Волинській райраді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 24.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

24-го грудня відбулася чергова сесія Володимир-Волинської районної ради. Основні питання, що виносилися на розгляд – це бюджет району на 2016-й рік та ряд програм розвитку району.

Емоційним та гострим було обговорення проекту рішення змін до бюджету на 2015-й рік. Зокрема депутат місцевого осередку “Свобода” Павло Карпюк критикував підготовлений проект та постійно акцентував увагу на тому, що у бюджетній комісії склад в основному провладний. Після голосування за це рішення, яке було прийняте 22-ма голосами, фракція Свобода покинула сесійну залу.

Варто зазначити, що рішенню свободівців покинути сесійну залу передувала гостра полеміка з приводу доцільності розподілення коштів із районного бюджету.

Голова РДА Наталія Василець зазначила: “Знайдіть у моїх діях порушення і зверніться до правоохороних органів, нехай приймуть до мене відповідні міри. Кошти про які ви говорите (близько 600 тисяч гривень – ред.) виділила область після мого звернення. Я вважаю, що їх краще виділити на ремонт садочку, а не районного будинку культури. У мене немає зацікавленості і бізнесу із встановлення вікон, щоб від цього розподілення я могла б отримати вигоду.”

DSCN9919

Навести порядок та закликати депутатів дотримуватися прийнятого регламенту сесії намагався голова районної ради Роман Гук, але це вдалося зробити лише тоді коли зал покинула партія Свобода.

“Ми не бачимо сенсу знаходитися тут. Голова районної ради має ситуативну більшість, яка голосуватиме за рішення. Якщо думка опозиції не береться до уваги, то ми покидаємо сесійну залу і надалі голосуйте без нас” – зазначив Павло Карпюк та разом із своїми однопартійцями покинули зал засідання.

DSCN9921

Рішення про районний бюджет на 2016-й рік розглядали вже без депутатів від партії Свобода. Бюджет на наступний рік визначили у доходній сумі 82 мільйони гривень та у видатковій в такому ж розмірі – 82 мільйони. Проголосували одноголосно – 26-ть депутатів “за”.

Також депутати Володимир-Волинської районної ради оприлюднили звернення до Волинської обласної ради щодо виділення коштів на ремонт дороги Рівне-Луцьк-Устилуг на територій Володимир-Волинського району.

DSCN9924

Серед інших рішень прийнятих депутатським корпусом ряд цільових програм – розвитку культури, мистецтва, туризму та охорони культурної спадщини в районі на 2016-2020-ті роки; інформатизації Володимир-Волинського району на 2016-й рік; розвитку галузі АПК Володимир-Волинського району на 2016-2020-й роки; забезпечення Трудового архіву району; підтримку індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім” на 2016-2020-ті роки; національного-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020-ті роки.

DSCN9939




коментарів: 5
  1. А чому Карпюк не виходив із зали при Слащуку і Скубі? Бо при них він вікна вставляв і землю хапав . Не хочете працювати то складайте мандати, на ваше місце прийдуть адекватні ,врівноважені люди.

  2. В Україні ще не скоро будуть адекватні і врівноважені представники громадскості і влади. Совок в головах сидить і гречка очі затуляє при голосуванні за кандидатів.

  3. А шизікам на сесію з пушкою ходити можна? Давайте тоді всі приносьте свої пістолі, гранати, обрізи і через якусь незгоду стріляйтесь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок