<

У Нововолинську з’явився новий творчий колектив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 26.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6793
/ коментарі 3

22-го листопада у Нововолинському палаці культури місцеві музикантки провели творчий експеримент: записали проморолик для всіх поціновувачів класичної та сучасної музики. 

Інформацією про виступ для Район.Іваничі поділилися учасниці новоствореного тріо.

«Нас об‘єднала любов до музики та творчості. Мета створення колективу – познайомити людей з інструментами класичної музики, а також показати, якою різнобарвною та цікавою вона буває» – розповідають жінки.

Зі слів учасниць тріо, вони виконують не лише забуту класику, але й цікаві обробки відомих хітів, кавери на сучасні пісні різних виконавців.

До колективу входять: Яна Радіон – солістка тріо. Катерина Чушкіна – піаністка. Наталія Вдовіна – друга скрипалька.

«Ми всі — навчаємо дітей та працюємо в Нововолинському палаці культури. Ми також учасниці камерного оркестру «Елегія». Тепер вирішили створити власне музичне тріо», – розповіла жінка.

Зі слів музиканток, у Нововолинському палаці культури провели, так би мовити, творчий експеримент. Це був пробний виступ. На якому відзняли промо ролик. Паралельно організували фотосесію для початку діяльності колективу.

Жінки народилися, виросли і проживають у Нововолинську. Вони – випускниці місцевої музичної школи.  Двоє з них залишилися там працювати, одна з колег викладає у Володимирі.

«Плануємо і надалі виступати, як в Нововолинську, так і за його межами. На разі чекаємо на відео з нашого останнього виступу та на фото. Є багато планів, починаємо їх втілювати в життя», – зазначила Яна Радіон.

Також жінки додають, що мета початку їхньої діяльності – популяризація класичної музики серед молоді та можливість розширити та покращити творчі уподобання місцевих мешканців.




коментарів: 3
  1. Януська – просто заворожуюча жінка.
    Катерина з Наталією також милі красуні.
    Успіху всім і нехай музика вам допоможе вирватись з цієї ями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок