<

У Києві правоохоронці затримали посадовця фіскальної служби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 5.09.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

СБУ затримала на отриманні неправомірної вигоди заступника управління обласного органу ДФС.

Про це повідомляє «Преса України» з посиланням на прес-центр СБУ.

Спільна міжвідомча група правоохоронців у складі співробітників СБ України та представників прокуратури спіймала у Києві заступника начальника управління одного з обласних органів Державної фіскальної служби України. Посадовцю інкримінується вимагання та отримання неправомірної грошової вигоди.

У ході слідства було встановлено, що корупціонер вимагав хабар від підприємця за неперешкоджання здійсненню зовнішньоекономічної діяльності.

Саме під час одержання неправомірної вигоди розміром у 3 тисячі доларів США посадовця арештували правоохоронці. Підозрюваний намагався чинити опір та втекти з місця подій. Працівник ДФС мав при собі ще 4,8 тисячі доларів, які згідно законодавства були вилучені правоохоронцями.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (отримання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 12 років, з конфіскацією майна та позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Наразі триває досудове розслідування справи.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України в Херсоні затримали за отримання неправомірної грошової вигоди посадовця Державної фіскальної служби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок