<

Активісти незадоволені новопризначеним очільником волинських лісівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 13.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Олександра Кватирко призначили виконуючим обов’язків керівника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Про це, у середу, 12 серпня, повідомив голова Товариства лісівників України Олександр Яресько під час представлення вищезгаданого посадовця. Проте, громадські активісти не задоволені таким призначенням, – пише Громадське.Волинь.

Представник відділу протидії корупції «Самооборони Волині» Ганна Стульська вважає, що призначення людей попередньої влади зводить нанівець здобутки Революції Гідності та АТО: «Призначення таких людей, які є яскравими представниками попередньої системи, і тих речей, від яких намагалися звільнитися на Майдані Гідності, є не зовсім коректним, і це суперечить тим баченням, які є у працівників Лісового господарства у нашій області».

У дискусію із жінкою вступив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук. За його словами, не варто бути категоричними стосовно представників колишньої влади, бо: «всі, хто тут зараз в залі із працівників, працювали при тій системі на тих чи інших посадах».

Радикально налаштовані члени ГО «Волинська спілка ветеранів АТО та волонтерів» теж були не задоволені призначенням Кватирко. У словесній перепалці ветеран АТО, радник комбата «Донбас-Україна» В’ячеслав Савчук зазначив: «Я ж казав, не будеш ти тут працювати. В сміттєвому баці звідси поїдеш».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок