<

У Луцькому районі Італійська компанія планує побудувати сміттєпереробний завод

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 12.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Біля Княгининівської об’єднаної територіальної громади у Луцькому районі і хочуть побудувати сміттєпереробний завод спільно з італійською компанією.

Про це написала голова Княгининівської об’єднаної територіальної громади Олена Твердохліб у Facebook.

«Ми шукаємо технологію і інвестора,які могли б допомогти подолати в Україні проблему сміття. Вже більш ніж півроку проходять зустрічі з представниками італійської фірми Ompeco.яка займається будівництвом сміттєпереробних заводів в Європі та Канаді,технологія яких побудована на методі тління відходів та виробництва теплової енергії. Ми повністю відкинули технологію спалювання, саме тому що вона несе загрозу як екології, так і людині», – йдеться у повідомленні.

4-го жовтня відбулась зустріч винахідника технології Альберто Зухелі та голови обласної адміністрації Олександра Савченка.

На зустрічі повідомили, що буде створена робоча група на рівні області для початку підготовки технічного обгрунтування ,а пізніше і проектування заводу.

https://www.facebook.com/elena.tverdohlib/videos/2032605590116257/UzpfSTEwMDAwMTAwNTA4MzIyNToyMDMyNjM2NzQzNDQ2NDc1/?__tn__=K-R&eid=ARAts81pwmRNtYzoqPFJ-6HMb_5blJyO-sZfUqXw52qh4wsskQTcjkfZ9RjuXqblKX0N5cYgcppqcgvH&fref=mentions




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок