<

«Пакунок малюка» почали давати породіллям із Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:47 | 25.09.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському районі так звані “бейбі-бокси” отримали уже 13 матерів новонароджених. Зокрема, двох із них, у селах Суходоли та Селець.

24-го вересня відвідала голова райдержадміністрації Наталія Василець та заступник начальника управління соціального захисту населення Алла Кузьмич, – йдеться на сторінці Володимир-Волинської РДА у Фейсбук.

Наталія Василець привітала родини з поповненням, побажала здоров’я, добробуту, а маленьким новонародженим – щасливого життя і Божої підтримки.

Варто нагадати, що «Пакунок малюка» – це набір першочергово необхідних дитячих речей, одягу та засобів гігієни для новонародженого маляти, що вручають батькам або патронатним вихователям дитини.Цей соціальний проект, у першу чергу, покликаний допомогти українським родинам забезпечити немовлят необхіднім. Крім одягу, підгузок, засобів гігієни та інших важливих речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, які допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.

Додамо, що у місті Володимирі-Волинському таких сімей 14-ть. Першою сім’єю стали Дукельські, в яких народився син. Щоправда, не всі сім’ї отримали вчасно пакунки, але посадовці обіцяють, що це були затримки з видачею, бо видача лише стартувала.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок