<

Матеріально-технічне забезпечення 14 бригади – основне питання області на цьому тижні, заявив Володимир Гунчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:43 | 26.01.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На оперативній нараді губернатор області Володимир Гунчик довів до відома усіх міст та районів результати засідання Ради Оборони, на якій головував Прем’єр Арсеній Яцинюк.

“Питання №1 для Волині – це забезпечення усім необхідним вояків 14 бригади”, – зазначив у своєму виступі очільник ОДА. Він сказав, що отримав багато заявок на допомогу від керівництва вищезгаданого військового формування, що дислокується у Володимирі-Волинському. “Я обговорював усі моменти минулого тижня із командувачем округу “Північ” генералом Колесником. Провівши нараду в області, запевняю, що ми маємо усі можливості, аби дати бійцям необхідне для виконання їхнього службового обов’язку”, – сказав Володимир Петрович.

Найбільше бійці потребують наступні речі: ліжка, ковдри, підодіяльники, подушки. Також ремонту підлягає чимало техніки, забраної із зони бойових дій.

Губернатор закликав усіх об’єднатися навколо підтримки тих, хто нестиме службу у зоні АТО. “Я закликаю волинян зберігати спокій, бути законослухняними у цей важкий період. Не піддавайтесь на інформативну провокацію нашого північного сусіда та намагайтесь допомогти воїнам усім, чим можете. Західна Україна повинна максимально консолідуватися та надати матеріально-технічну допомогу, моральну підтримку усій Україні”, – закликав голова ОДА Волині.

Сьогодні Володимир Петрович підпише ряд розпоряджень за результатами засідання Ради Оборони, а завтра проведе зустрічі із волонтерами, аби узгодити свої дії. Також очільник виконавчої влади області просить бізнес та громадські і політичні організації допомогти як 14 бригаді, так і іншим військовим формуванням, які знаходяться на території Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок