<

Нововолинськ традиційно приєднався до Всесвітнього дня енергозбереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 15.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Учні 10 класу ЗОШ №2 провели заняття-тренінги для молодших школярів із питань енергозбереження, після чого провели учнівську конференцію для старшокласників «Збережемо енергію для майбутнього покоління» , де детально розглянули усі види альтернативної енергії та розв’язали практичні задачі, які допомогли усвідомити учням, як економити енергію. 

У холі закладу діяла виставка «Артрісайклінг- друге життя речей», де можна було побачити оригінальні композиції, з речей, які б здавалося уже потрібно викинути.

На урочисту лінійку, на якій були підведені підсумки дня енергозбереження, були запрошені Заступник міського голови О. І. Громик, начальник управління економічної політики та інвестицій В.М.Мигас, які вручили переможцям виставки та найактивнішим учням подарунки від проекту «Перший крок для переходу на використання відновних джерел енергії».
Після цього у офісі проекту відбулася зустріч з представниками навчальних закладів міста, де обговорили проблеми та перспективи співпраці щодо організації у школах заходів з підвищення культури енергозбереження.

Про результати співпраці минулих років нагадав Василь Мигас, відзначивши, що енергозбереження це не просто економія, а філософія нашого життя.

Також вперше у нашому місті була презентована міжнародна ініціатива Go Green Зелений офіс, з якою ознайомив присутніх експерт з комунікацій Богдан Миронюк.

Зелений офіс – це екологічно відповідальний офіс, який максимально ефективно використовує необхідні для своєї роботи природні ресурси, постійно дбаючи про зменшення власного негативного впливу на довкілля.

Уже скоро школи отримають фірмові контейнери для збору використаних батарейок, а 2, 7 – ще й журнали для щоденного обліку внутрішньої та зовнішньої температур.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок