<

У Володимир-Волинському пройде конкурс «Новорічний настрій мого міста»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 29.11.2014 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Відповідно до розпорядження міського голови Володимир-Волинського, уже у восьме відбудеться новорічний огляд – конкурс «Новорічний настрій мого міста» з новорічного та різдвяного оформлення підприємств торгівлі, послуг, ресторанів, що працюють в місті. Вперше до участі у цьому конкурсі запрошуються мешканці багатоповерхівок, які можуть прикрасити свої під’їзди, двори будинків та прилеглу територію і тим додати святкового настрою Володимир-Волинському. За умовами проведення огляду – конкурсу визначено п’ять номінацій:: «Настрій дарований серцем», «З любов’ю до України», «Карнавал прикрас», «Зимова феєрія мого під’їзду», «Глядацькі симпатії», які передбачають створення новорічно- різдвяного оформлення об’єктів із застосуванням світлової ілюмінації, оформлення прикрасами виготовленими власноруч, створення новорічно – патріотичних композицій. Бажаючих взяти участь у конкурсі та поборотись за перемогу у номінації «Зимова феєрія мого під’їзду» просимо подати заявки на участь у каб. 4,5 управління економіки міськвиконкому Володимир-Волинського, або за телефоном 3-57-09, 3-84-30. Перемогу у номінації «Глядацькі симпатії» будуть визначати жителі міста самі, віддаючи свій голос за учасника на Інтернет сторінці групи «Типовий Володимир».

Умови конкурсу передбачають широкий простір для оригінальних святкових ідей. Визначатимуть учасників за такими показниками:

– застосування світлової ілюмінації, оригінальність та новизна, тематичний творчий підхід в оформленні Об’єкта з новорічною і різдвяною тематикою;

– святкового оформлення прилеглої території, авангардність та інші креативні ідеї;

– наявність прикрас виготовлених власноруч;

– новорічне привітання місту (слоган);

– санітарно – технічний стан об’єкта, наявність гумового чи дерев’яного покриття для зручності.

Огляд закладів підприємств торгівлі, послуг, ресторанного господарства, прикрашених фасадів будинків під’їздів розпочнеться з 19 грудня 2014р. Переможці конкурсу будуть оголошені 14 січня 2015 року та нагородженні за перші місця у номінаціях грошовими призами в розмірі – 500 грн. за зайняте ІІ і ІІІ – заохочувальними нагородами.

Сьогодні Україна переживає складні часи. І кожен з нас особливо потребує почуття миру, надії та затишку. Свято Нового року та Різдва по особливому сприймається з вірою у зміни на краще. Урочисто прикрашене місто додає святкового настрою та віри, що у нашій державі дійсно відбудуться зміни.

Пропонуємо долучитись до щорічного новорічного огляду – конкурсу «Новорічний настрій мого міста» та передати своє бачення свята жителям та гостям міста.

«Володимир-Волинська міська рада»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок