<

Вікторія Панасюк. Музикант – про музику, місто і книги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:56 | 7.06.2015 / Таблоїд /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Журналісти інтернет видання БУГ поспілкувалися із творчою жителькою міста Нововолинськ.

Раді вас ближче познайомити із Вікторією Панасюк.

– Привіт, розкажи коротко про себе?

Привіт, я музикант. Будучи у Львові мені випала змога зіграти з тутешніми вуличними музикантами, з того часу моя мрія стати однією з них.

Dxq1s7-0TlA

– Музика це твоє основне хобі?

-Можна сказати що так, адже беручи в руки гітару я віддаюся музиці на повну. У вільний час я також пишу свої вірші й читаю книжки.

1Zx15KuQ6oI

– Як тобі ідея створення в місті МРЦ? Як ти про нього дізналася?

-Надзвичайно хороша ідея створити такий Молодіжний Ресурсний Центр, адже тепер талановита молодь має змогу себе показати,реалізувати та розвиватись у творчому напрямку.

2CaYuz2UyDI

– Який твій улюблений гурт чи музикант?

-Мій музичний шлях почався із появою в моєму житті гурту Nirvana. Курт Кобейн є моїм кумиром біля п’яти років ,адже не кожен б зміг з безхатька стати світовим рок-кумиром.

Xw0-X1Zda88

–  Ти читаєш книги? Які можеш порадити для молоді?

– Обожнюю читати. Книги ніби переносять мене в іншу реальність. Люблю творчість С.Крамер. Ч. Буковскі й Коельо. Остання прочитана мною книга є “Три товариші” Еріх Марія Ремарк, раджу прочитати всім.

yQMHqYTF0Uo

– Що ти любиш в нашому місті?

– Люблю своє місто за його атмосферу, за людей, які прийдуть на допомогу. Недоліки його також є. На мою думку, це наркоманія й продавання в магазинах спиртного неповнолітнім, адже це є велика пляма на гарній картині нашого міста ,й з цим потрібно боротися.

hheNntU6qJE

– Який би захід ти хотіла провести?

– Хочу, щоб в нашому місті знову проводили фестиваль “Перлина Заходу” адже це є захоплива й цікава музична подія в Нововолинську.

36MXtX4QUc8

– Що тебе надихнуло взятися за музику?

-Прагнення йти до свої мрії. Я вирішила втілити мрію із “вуличним музикантом” в життя, тому й почала грати. Для мене це зовсім не важко, а приємно,головне це захотіти.

XLqb67pgc48

– Ти вчишся із викладачами чи сама?

– Я граю лише 4 місяці й вже й не так погано,хоча все вчила абсолютно сама,тому й не можу сказати,яка різниця,тому що ніколи мені ніхто не допомагав із розбором пісень

yw7yvYVZKZY

– Що побажаєш читачам?

– Побажаю читачам веселого літа й здійснення мрій та творчого натхнення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *