<

Новорічна історія Нововолинська: як змінювалася головна ялинка міста у різні роки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 10.01.2022 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
1877
/ Коментарі відсутні

З початку зими у Нововолинську панує новорічна атмосфера. 19-го грудня у місті запалили вогні святкової ялинки та ілюмінації, а 25-го вперше в місті запрацював Різдвяний ярмарок та відбулося відкриття резиденції Святого Миколая.

Традиційно новорічно-різдвяну ялинку в Нововолинську встановлюють на площі В’ячеслава Чорновола. Живу хвою купують та прикрашають працівники ВУКГ. У 2020-му році велася мова щодо купівлі штучного дерева та використання його протягом багатьох років, але таку ідею місцеві депутати не підтримали.

Ми ж вирішили згадати, як у різні роки в Нововолинську виглядала ялинка. Тож до вашої уваги пропонуємо добірку головних новорічних ялинок, які встановлювали в місті протягом 2014-2021 років.

2014

25-го грудня 2014-го року у Нововолинську офіційно відкрили ялинку. Маленьких жителів розважали аматори Палацу культури, приготували для них загадки, конкурси та веселі танці навколо ялинки. Прикрашене дерево було яскравими жовтими, голубими та синіми “подарунками” та “цукерками”.

2015

У кінці грудня 2015-го року зима у Нововолинську мала сонячний, весняний настрій. Про Новорічні свята тоді нагадували тільки гірлянди на вітринах та ялинка в центрі міста. У День Святого Миколая відбулося  її урочисте відкриття. На святкове дійство завітали представники влади й сам Святий Миколай зі своєю помічницею Зимою та білосніжними ангелами. Прикрасили ялинку, як і попереднього, року синьо-жовті іграшки. На верхівці тільки з’явилась нова зірка.

2016

19-го грудня 2016-го року на День Святого Миколая у Нововолинську відбулося урочисте відкриття головної ялинки міста. Дійство проходило з участю Святого Миколая, а також юрби його помічників, які влаштували свято в центрі міста. До традиційних кольорових хенд-мейд іграшок додалися нові кольори: фіолетовий та рожевий.

2017

19-го грудня 2017-го року на День Святого Миколая у Нововолинську відбулося урочисте запалення вогнів на головній ялинці міста. Святкову програму підготував міський Палац Культури. Присутніх розважали танцями, співами та глінтвейном. З’явилися на ялинці нові гірлянди, іграшки – що й раніше.

2018

19-го грудня 2018-го року на День Святого Миколая офіційно відкрили головну ялинку Нововолинська. Біля новорічної красуні зібралися дорослі та діти, щоб разом “запалити” вогники. Щоб потішити малечу на свято на санях запряжених кіньми завітав і Святий Миколай. Ілюмінація святилася по-новому, ялинка була поділена вертикальними смугами голубого, червоного, помаранчевого кольору. Прикрашали красуню міста іграшками, які виготовили власноруч та передали школи та садки Нововолинська.

2019

19-го грудня 2018-го року на День святого Миколая відкрили головну ялинку міста. Придбали нові ілюмінації та іграшки. З кульок зробили грона, додали в декор і дзвіночки. Хенд-мейд яскравих “цукерок” вже не було. Оновили і гірлянду.

2020

У Нововолинську на площі В’ячеслава Чорновола засяяла різдвяно-новорічна ялинка. Її урочисто відкрили напередодні Дня святого Миколая, 18-го грудня 2020-го року. Перед головною святковою красунею, яку кілька днів вбирали працівники виробничого комунального господарства, зібралися дітки та дорослі.

2021

19-го грудня 2021-го року у Нововолинську урочисто відкрили головну ялинку. Організував свято Нововолинський міський палац культури. На облаштованій сцені присутнім дарували вокальні подарунки. З побажаннями для малечі прибув і Святий Миколай. Прикрасила ялинку нова ілюмінація, іграшки та бантики. Цьогоріч вона засяяла по-особливому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер