<

Лілія Боць: фото моделі світової слави, найближча родина якої мешкає на Іваничівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 3.11.2017 / Таблоїд / , /
Перегляди
138
/ коментарі 2

Лілія Боць — модель, яка має за плечима чималий досвід участі у найвідоміших модних подіях та зйомках Мілана, Парижа, Токіо. 

Народилася Ліля в Гощі на Рівненщині, дитинство провела у бабусі в селі Біличі Іваничівського району, звідки родом її батько Микола Боць. В агентство моделей “Панна” дівчина прийшла, коли їй було 14 років.

Знімалась для обкладинок різноманітних модних журналів — “Marie Claire”, “Сезони моди”, “Топ-10”. Учасниця окремих показів відомих українські дизайнерів та постійна учасниця Ukrainian Fashion Week.

Лілія співпрацювала з модельєрами Андре Таном, Анісімовою, Лобановою, Зайцевою, RITO, Golez та ще кількома десятками дизайнерів.

Акторський дебют найуспішнішої рівненської моделі відбувся у кліпі DJ M.E.G. та TIMATІ на композицію Party Animal.

Вона – учасниця багатьох конкурсів краси та має багато різних титулів: “Королева України-2012”, Queen of Lise Charnel, “Королева телеглядацьких симпатій”, ІІ Віце-міс на Всеукраїнському конкурсі “Міс Студентство України” в Ужгороді та ІІ Віце-міс на міжнародному конкурсі “Міс Хан Шатир-2012” у столиці Казахстану Астані.

Також дівчина є учасницею світових показів мод телеканалу Fashion TV та на курортному острові Маврикій в Індійському океані.

Зараз Лілія Боць працює в Mapa Model Management – модельному агенстві у Лондоні.




коментарів: 2
  1. Ліля часто літні канікули проводила на Волині, у бабусі і дідуся…А не “дитинство провела на Іваничівщині”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *