<

Красуня БУГу: засновниця салону краси Марія Миц з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 26.08.2021 / Таблоїд / /
Перегляди
7276
/ 1 коментар

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із 26-річною засновницею салону краси та майстринею нігтьового сервісу Марією Миц з Володимира.

Красуня все своє життя займається творчістю. Починаючи з дитинства – це була художня школа. З того часу Марія почала розвивати свій художній та естетичний смак. Красуня любила малювати звичайні картини, тому розпочала ручний розпис одягу.

Але ця справа продовжилась не довго, бо вільного часу майже не було. Та й це було дитячим зайняттям, розповідає Марія, а їй хотілось чогось серйознішого і масштабного.

Ще з 2 курсу університету дівчина почала займатися виготовленням й розписом спінінгів та аерографією. Зрозумівши, що душа бажає більш жіночної та тендітної роботи – вона перекваліфікувалась в майстра нігтьового сервісу. Вже 5 років це її основна робота. Нещодавно Марія відкрила власний салон краси. Відтепер – це справа всього життя, зізнається дівчина.

Для Марії робота – її хобі та натхнення. “Мені здається все, чим займаюсь – все моє хобі, інших варіантів не повинно бути. Інакше для чого займатись тим, що тебе не надихає?”, – говорить красуня.

Найкращий варіант проведення вільного часу для дівчини це час разом із друзями, а коли це ще й подорожі разом із ними – ще краще.

Основним правилом життя Марії є незалежність. Незалежність у заняттях, думках й роботі.

“Ще з дитинства я усвідомлювала, що хочу працювати лише на себе, чого й досягла. Також потрібно знаходити позитивні моменти у кожному дні та бути добрішою щодо суспільства. Вірю в прислів’я‚ «стався до людей так, як ти хотів би, щоб ставились до тебе». Надіюсь так буде й надалі”.

Щодо догляду за собою дівчина розповідає, що її постійною звичкою ще зі шкільних років було зайняття спортом. Чи це аеробіка, чи відвідування тренажерного залу, чи біг по вечорах, все це позитивно вплинуло на її організм.

“Мені здається, що спорт це найкращий догляд за собою. Як кажуть, здорове тіло – здоровий дух”.

Поради Марії для дівчат:

  • Потрібно любити себе, сприймати такою, яка є. А всі недоліки, на які любить вказувати оточення, перетворювати у плюси.
  • Всі ми різні – всі ми рівні.
  • Потрібно займатись тим, до чого лежить душа і мати власну позицію та не здаватись, навіть якщо є сумніви.

Я вперта людина, яка завжди стоїть на своєму. І думаю ця риса характеру необхідна всім!

Світлини зі сторінки красуні в інстаграмі:




один коментар
  1. Дуже гарна дівчина, і фотографії гарні -ракурси підкреслюють поставу модельки І Не так як інші всі свої принади вивалюють наче -бери мене вже зараз превселюдно …на вулиці…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *