<
Андрій Близнюк

Історія з музичного минулого, або Як Нововолинськ вміє бюджетні кошти використовувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:37 | 14.09.2020 / Погляд /
0
/ 1 коментар

Якщо хтось думає, що тут буде про асфальт, стадіон, годинники, чи ще щось, то ні, не про то. Відкрию свою велику таємницю, а хто мене знає, то тому і не таємниця.

В далекому доармійному минулому, коли ще вчився в технікумі (тому, що зараз вже коледж) займався я музикою. Був такий собі гурт РЕСТ, де грав і на басу, а деколи і на ритмі. Навіть пару років був Дідом Морозом!

Грали ми в не дуже веселий час, бо то були 90-ті. Тоді затримували зарплати, не завжди ходили автобуси, місяцями не бачили студенти стипендій. Не те, що та стипендія так дуже рятувала, але як-не-як, а пару гривень, що ніколи не бувають зайвими.

Зараз диву даюсь, які ж ми були живучі, скільки того всього було, але вижили, людьми виросли, набули друзів, не озлобились, займались музикою і навіть відчували задоволення від життя!

При владі в місті в той час була все та ж сама особа з вусами.

Якось приходить хтось до нас з виконкому і каже:

“Так і так, хлопці, є халтура. Має бути ювілей одного тренера з баскетболу, хочуть послухати місцевих лабухів”.

Ми не були розбалувані такою увагою публіки, але перепитали, що нам за то все буде. Пообіцяли 5 доларів за пісню на кожного.

Ще раз. За вікном був десь 1997 рік, з зарплатами, стипендіями, автобусами, пенсіями біда, а тут дають 5 доларів кожному за пісню. Ми й погодились.

Виступили, виконали 2 пісні, нам дали по 10 американських грошей. Не скажу, скільки то було моїх стипендій, але сума дуууууже велика.

А вишенька на торті полягає у тому, що то були кошти з місцевого бюджету. Нам про то потім сказали, коли давали гонорар.

Вже і в ті веселі часи, коли зірка мерства нашого чинного мера сходила, було таке явище як не дуже зрозуміле використання коштів міста.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
один коментар
  1. Цікаво, а в яких роках у нас валютний рахунок був відкритий у міській раді?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...
Жанна Білоцька
6.02.2024
Коротко про зміст статті своїми словами, через що мешканці вулиці Соломії Крушельницької у Володимирі лишилися без ...