<

Звільнили заступника голови Волинської ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:56 | 4.04.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
19807
/ 1 коментар

Заступника голови Волинської ОДА (тепер – військової адміністрації) Андрія Ярмольського звільнили.

Це рішення може бути пов’язане зі скандалом навколо збагачення на гуманітарній допомозі. Про це повідомляють Волинські Новини.

Нещодавно стало відомо про інцидент, коли на територію луцького складу, де зберігалася гуманітарна допомога Волинської військової адміністрації, не допускали бійців батальйону «Луцьк», які отримали наказ взяти об’єкт під охорону. Власника складу, який погрожував бійцям зарядженою зброєю, приїхав виручати такий собі Тарас Дембіцький, який є давнім товаришем Андрія Ярмольського.

Андрій Ярмольський і Тарас Дембіцький

Як відомо, Ярмольський працював заступником голови ОДА з вересня 2021 року. На Волинь він прийшов працювати з Івано-Франківської ОДА, де обіймав посаду першого заступника голови. Як повідомляли ЗМІ, Ярмольський був представником інтересів кума путіна – Віктора Медведчука, який зараз зник і переховується.

«Служити Медведчуку на Прикарпатті прийшли надійні «бійці» Андрій Ярмольський та Едуард Греков. Зауважимо, що Андрій Ярмольський та Едуард Греков спільно є засновниками щонайменше ТзОВ «Юридична компанія «Фінкорд Інтелідженс», власником якої є Андрій Ярмольський. «Фінкорд» відіграє не послідню роль в отриманні незаконних судових рішень на користь Медведчука у його нафто-газових оборудках», – повідомляло Місто.




один коментар
  1. Та ж скільки терпіння в українського народу. Приїхала з Івано-франківська ця вгодована нахальна пика,з землі,де все прийнято українським духом. Звідки взялася ця сволота? Судити потрібно за законами військового часу.Хлопці наші гинуть,а такі паразити наживаються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер