<

ЗСУ взяли під контроль п’ять населених пунктів Миколаївщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 25.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
238
/ Коментарі відсутні

На Миколаївщині й Херсонщині противник продовжує ведення оборонних дій на зайнятому рубежі та артилерійсько-минометні обстріли населених пунктів і позицій ЗСУ.

Однак ЗСУ відновили контроль над п’ятьма населеними пунктами Миколаївської області, повідомляє Оперативне командування “Південь“.

“Водночас, нашими підрозділами забезпечено контроль території в районі ще 5️ населених пунктів Миколаївщини поблизу адмінмежі з Херсонщиною”, – йдеться у дописі.

На тимчасово зайнятих територіях України російські окупанти вводять заходи, що обмежують права і свободи мирних жителів, зокрема свободу пересування. Населені пункти, що готують до проведення псевдо-референдумів закриті для в’їзду та виїзду.

Відмічено посилення розвідувальної активності в бік адміністративного кордону Миколаївської області.

“Спробу висування двох диверсійно-розвідувальних груп ворога нашими підрозділами зірвано. Понісши втрати до 50 % складу ДРГ, рашисти відступили”, – йдеться у повідомленні.

Втрати окупантів складають: 7️3 військових та 7️ одиниць техніки, серед яких зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир С1”, автомобільна та броньована техніка.

Читайте також: ЗСУ звільнили три села на Харківщині




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер