<

ЗСУ проходять перевірку бойової готовності біля кордону з Білоруссю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 17.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
2228
/ коментарі 3

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність українських підрозділів, які боронять Волинський напрямок, до відбиття нападу повітряного десанту та диверсійно-розвідувальних груп.

Про це повідомляє пресслужба Командування Об’єднаних Сил ЗСУ.

Під час перевірки українські підрозділи відпрацювали елементи протидії висадці повітряного десанту противника в район об’єкта критичної інфраструктури, нанесення вогневого ураження силами мінометної батареї, взяття противника в кільце та повне його знищення всіма наявними засобами.

За словами Наєва, наразі ситуація у Північній операційній зоні стабільна та контрольована. Державний кордон України «пильно охороняється та підготовлений до ведення оборонних дій».

«Протягом певного періоду посилено бойову службу, ведення розвідки, зокрема здійснене її націлення на здобуття критичної важливої інформації, що необхідна для прийняття відповідних рішень у випадку збільшення військової загрози з боку Республіки Білорусь», – заявив Наєв.

За його словами, сьогодні співвідношення сил і засобів українських військ у порівнянні з ворожими силами гарантує дозволяє українцям виконувати «повний спектр бойових завдань».

«Станом на сьогодні підрозділи, які виконують завдання у Північній операційній зоні на державному кордоні, готові до протидії противнику», – наголосив генерал-лейтенант.

Слід зазначити, що українські захисники наразі відпрацьовують дії наступального характеру: підняття за тривогою, швидке переміщення у визначені райони, а також форсування водних перешкод.




коментарів: 3
  1. Бойові побратими, тримайтеся!!!
    Я зараз із Бахмута вирвався, перейшов на інший напрямок…Розумію, що в Шацькому котлі дуже гаряче….разом до перемоги!!!!

  2. Шановні представники РТЦК та СП, якщо Ви думаєте …що в військовий час накришете капусточкі в зв’язку військово-зобов’язаних….нагадую Вам шановні військовослужбовці ( не Бойові побратими)
    P.S.-Народ, який не бажає годувати свою армію, незабаром буде змушений годувати чужу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер