<

ЗСУ нарахували 50 обстрілів за добу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 26.06.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За минулу добу позиції українських військових обстріляли 50 разів: 25 на Донецькому, 19 на Маріупольському і 6 на Луганському напрямках, передають у штабі АТО.

“Найбільш небезпечним був Донецький напрямок, де ворог обстрілював наші опорні пункти неподалік від Авдіївки, Зайцевого, Майорська, Кірового і Ленінського з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів і самохідних артустановок, а поруч із Опитним, Новоселівкою Другою і Новгородським – з мінометів”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією силовиків, на Маріупольському напрямку противник вів вогонь з кулеметів і гранатометів по опорних пунктах сил АТО поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки і Широкиного, а по укріпленнях сил АТО неподалік від Мар’їнки і Тарамчука члени НЗФ вели вогонь із 82 мм мінометів.

На Луганському напрямку в районі Попасної і Золотого стріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а в районі Новозванівки – також із мінометів.

Напередодні в ДНР звинуватили ЗСУ в обстрілі Докучаєвська Донецької області. “За попередньою інформацією, пошкоджено два будинки. Зараз туди виїхала комісія. Інформації про жертви не надходило”, – передавало видання ДАН.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця