<

Зона АТО: дев’ятеро загиблих, ще 29 поранені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 27.01.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Посилилися обстріли на луганському напрямку, повідомляють у штабі АТО.

У зоні АТО за минулу добу загинули дев’ятеро українських військових, ще 29 отримали поранення, повідомив в.о. спікера Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов, – пише Корреспондент

“У результаті запеклих боїв і довгострокових обстрілів наших позицій, Україна за добу втратила 9 військовослужбовців, ще 29 отримали поранення різного ступеня складності”, – розповів Селезньов.

За його словами, всі військові, які отримали поранення, доставлені в медичні установи.

Зараз в госпіталях і лікувальних установах перебувають 348 військовослужбовців, з них 11 – тяжкопоранені.

У свою чергу, у штабі АТО сьогодні вранці повідомляють, що на луганському напрямку з мінометів і артилерії сепаратисти вели вогонь по Новотошківському, Сокольниках, Макаровому, Вільховому і тричі по Станиці Луганській.

“З “Градів” і мінометів противник стріляв по Щастю. Після обстрілу з танка, о 00:35 у Станиці відбулися сутички. На Дебальцевському напрямку обстрілу незаконних збройних формувань з мінометів і артилерії двічі зазнали Санжарівка та Дебальцеве”, – сказано в повідомленні.

Крім того, силовики повідомляють, що на Донецькому напрямку з мінометів і артилерії сепаратисти обстріляли Красногорівку і тричі – Новотроїцьке.

Як повідомляє близький до сепаратистам військовий оглядач Борис Рожин (“colonelcassad”), на фронті Станиця Луганська – Щастя – Слов’яносербськ в цілому досі без змін. “Сторони обмінюються періодичними артилерійськими ударами. В районі Попасної тривають бої”, – пише він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер