<

Знаменитого актора з Волині звинуватили в сексуальних домаганнях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 11.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
844
/ коментарів 5

9-го серпня зірку фільму «В бій ідуть лише старі» Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях.

Проти 75-річного актора, який родом з Волині, свідчили дві студентки Київського університету імені Карпенка-Карого, де зірковий актор викладає, про це йдеться в сюжеті 12 каналу, передає Волинь Post.

Сценарист Богдан Панкрухін зібрав історії дівчат, до яких нібито домагався Талашко. Серед них були не лише студентки, а й абітурієнтки, які щойно закінчили школу. Панкрухін стверджує, що 75-річний актор робить це протягом 20 років за тою самою схемою.

Користуючись своїм авторитетом і наївністю дівчат, зірка радянського кіно запрошував їх до себе додому, пропонував випити, а потім “фотографував голими, заводив у спальню і схиляв до інтиму”.

«Люди у величезній кількості почали писати мені, що Талашко постійно дозволяє собі домагатися не тільки до студенток, а й до абітурієнток, які закінчили школу і прийшли вступати», – заявив Панкрухін у своєму фейсбуці.

Після розголосу в соцмережах про сексуальні домагання Талашка заговорили ще декілька його жертв.

Серед них – працівниця Мін’юсту Юлія Кондратська. Про це вона розповіла на своїй сторінці у фейсбуці 10-го серпня, проте зараз пост прихований, – повідомляє Кореспондент.

Жінка розповіла, що 18 років тому перед її вступом до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого Талашко до неї домагався.

“Він завжди усміхався, сипав компліментами мамі, розсипався похвалами з приводу мого таланту, але щось турбувало в тій його надмірній галантності, хоча для мене він і був дідусем”, – розповіла Кондратська.  

На канікулах перед вступом дівчина приїхала до Києва і зупинилася у подруги, яку просила супроводжувати її на репетиціях – це дратувало Талашка.  

“Одного разу вона не змогла поїхати, свої плани. Я вирвалася звідти практично неушкодженою, завдяки силовому “загартуванню” городами і хорошому голосу. Ну, як, фізично неушкодженою. Пам’ятаю, як спускалася в метро, ​​й у мене трусилися руки і підкошувалися ноги. Ледве дійшла до будинку. І нічого нікому не сказала”, – додала Кондратська.  

Як з’ясувалося пізніше, Талашко був у приймальні комісії, яка оцінювала абітурієнтів. Кондратська впевнено прочитала всю програму, але актор покликав її до столу членів комісії і попросив посміхнутися, після чого порадив “привести в порядок свої зуби”.  

“Пам’ятаю, як сповзла по стіні, коли за кабінетом зачинилися двері. Але відразу відчинилися. Вийшов він, нахилився до мене і прошепотів, тихо, щоб почула тільки я: “Такі шанси, такий талант…, але треба було бути трохи поступливішою, сонечко”, – каже Кондратська.  

У зв’язку з цим дівчина наголосила, що вірить заявам про домагання в університеті ім. Карпенко-Карого.

Пізніше Талашко відреагував на звинувачення в домаганнях до студенток. “Нічого такого не було”, – стверджує актор у сюжеті ТСН. В університеті заявили, що ще ніхто офіційно не скаржився на викладача.

Натомість Яніна Соколова, яка закінчила Карпенка-Карого, стверджує, що ректор вишу знає про все й мовчазною згодою фактично покриває. За словами громадської діячки, Володимир Талашко – не єдиний розбещувач молодих дівчат, адже до неї чіплялися й інші метри.




коментарів: 5
  1. Володимир Дмитрович, ви народились в Ковелі в далекому 1946 році. Ви були і будете гордістю нашого Волинського краю. Міцного Вам здоров`я, наснаги, а дівчата дивляться на Вас як на справжнього чоловіка-воїна-козака, який зіграв у фільмах багато чудових персонажів.
    Ну якщо в невдахи Панкрухіна вже ” тільки висить”, то йому і остається збирати отакі компромати. Співчуваю.

      • Ну не скажи.
        Я люблю досвідчених жіночок середнього віку, а не малолєток у цьому плані.

        • геи тебе не одобрять… а років через 10 може бути згадають цей твій пост і будуть вимагати посадити тебе у турму як збоченця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця