<

Житомирщина: двоє дітей загинули в пожежі, поки батьків не було вдома

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:42 | 6.01.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ймовірною причиною пожежі вважають ігри дітей з вогнем.

Про це повідомляє ТСН.

У селі Копище Олевського району Житомирської області у пожежі загинули діти – півторарічний хлопчик та тримісячна дівчинка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

Повідомлення про займання ДСНС отримала близько 17 години 5 січня. Того вечора господар будинку був на роботі, а його дружина пішла поратися по господарству та залишила на ліжку двох дітей. Тримісячна донька у цей час спала, а півторарічний хлопчик грався.

За кілька хвилин жінка повернулася, однак, коли відкрила вхідні двері сильне задимлення не дало їй змоги потрапити в оселю. Перелякана мати покликала на допомогу сусідів, які самостійно загасили пожежу, не викликаючи підрозділи ДСНС.

У напівобгорілому ліжку були виявлені тіла двох дітей, яких врятувати уже не вдалося. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено ліжко та обвуглено стіни в кімнаті помешкання. Поруч із ліжком на місці події рятувальники помітили використані сірники. Ймовірно, займання сталось через дитячі пустощі з вогнем. Остаточні обставини пожежі наразі встановлюють фахівці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер