<

Журналістів пересадили із вагону, у якому їхали «Слуги народу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 4.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
478
/ коментарі 3

Журналістів та інших «простих смертних», які повертались з Трускавця Львівської області пересадили з вагону «Укрзалізниці», в якому мали їхати члени партії «Слуга народу».

Про це повідомляє 24 канал, посилаючись на коментарі своєї журналістки.

Журналістці 24 каналу Катерині Гаценко провідник пояснив таке рокірування меншою місткістю вагона. Мовляв, квитки на сайті продавалися на 40 місць, а по факту вагон має 36.

У журналістки і фотографки 24 каналу, згідно з купленими квитками, були місця №39 і №40 у 12 вагоні. Згодом їх переселили у 18 вагон, пояснивши, що була неправильно вказана місткість.

На питання, чому про це не попередили заздалегідь, працівник Укрзалізниці зазначив, що “проблем немає”.

“Дівчата, вам продали квитки на 40-місний вагон, а у мене – 36 місць. Нас попередили телеграма прийшла, питань немає”, – зазначив провідник.

Як зазначила Гаценко, саме у 12 вагоні їхали народні депутати від “Слуги народу”. Варто додати, що журналісти нарахували ще трьох людей, яких попросили перейти до іншого вагону.

Відтак, виходить, що як мінімум п’ятьох людей “переселили” від “слуг”. Хоча йшлося про різницю у чотири місця у вагоні, яких начебто бракувало.




коментарів: 3
  1. Ну хто ж цих слуг, дєпутатів хотів би щоб журналісти всю дорогу слухали а згодом ще й висвітлили простим смертним їхні п’яні гульбаси на весь вагон та розваги з шльондрами:) Ну ви як діти , чесне слово)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер