<

Зеленський відповів на запитання журналістів. Головні тези прес-конференції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:50 | 21.04.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Після оголошення результатів екзит-полів Володимир Зеленський, якому прогнозують перемогу, на прес-конференції відповідав на запитання журналістів.

1.Зеленський дав зрозуміти, що Луценко втратить посаду.

Кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський обіцяє нові кадрові призначення, але не дає конкретики, пише УП.

Про це сам Зеленський сказав на брифінгу 21 квітня в своєму виборчому штабі, відповідаючи на запитання журналістів.

“Перші кадрові призначення? Через це буде окрема прес-конференція”, – сказав шоумен.

На іншу репліку щодо Юрія Луценка на посаді генерального прокурора Зеленський відреагував наступним чином:

“Луценко –  це стара команда. Ми будемо призначати нових людей. І це відноситься не тільки до Луценка”.

2. Зеленський не виключає, що проситиме допомоги у Порошенка.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не виключає, що може звернутися до Петра Порошенка по допомогу.

Про це він сказав на брифінгу у своєму штабі у КВЦ “Парковий”.

“У мене немає ніяких відносин (з Порошенком, – ред.), я сказав що Порошенко запропонував мені свою допомогу, якщо вона мені знадобиться, обов’язково я йому  подзвоню. Чому ні?”, – сказав Зеленський.

На запитання про те, ким би він міг назначити Порошенка, Зеленський сказав:

“Мені знається, що людина, у якої такий високий статус президента України, мені здається, що та допомога, яку він мені запропонував – він сказав, що я завжди готовий помогти порадою, – мені задається, це серйозна допомога, і я готовий дійсно звернутися до Петра Олексійовича, коли мені знадобиться допомога, чому ні?”.

“Ви хочете, щоб я його кимось назначив? Тоді я звернусь обов’язково до суспільства, якщо мені суспільство мені скаже, що воно хоче бачити Порошенка на тій чи іншій посаді, то може бути, я не знаю. Але мені здається, що це не сьогоднішнє рішення кадрове. Давайте спробуємо новими силами щось зробити. Спробуємо. Дуже хочеться”, – підсумував Зеленський. 

3. Зеленський розповів, як він будуватиме стосунки з Росією.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, що продовжить Мінський процес та роботу у Нормандському форматі. Про це пише Українська Правда.

“Ми будемо діяти в будь-якому випадку в Нормандському форматі, будемо продовжувати Мінський процес, ми будемо його перезавантажувати. Я вважаю, що там будуть кадрові заміни. У будь-якому випадку ми будемо продовжувати Мінський напрямок і йти до кінця заради того, щоб припинити вогонь, бо це найголовніше для нас – повернути наших хлопців живими”, – сказав Зеленський.

За його словами, “для нас (команди Зеленського – УП) зараз завдання номер один повернути наших всіх ув’язнених, всіх полонених, військовополонених”.

Він розповів, що спілкувався з з батьками, матерями полонених РФ моряків.

“Я зроблю все, щоб повернути наших хлопців додому”, – наголосив він.

Також він розповів, що він та його команда робитиме “потужну інформаційну війну”, щоб закінчити війну на Донбасі.

“Наш план-підготовка, ми будемо робити дуже потужну інформаційну війну з приводу того, щоб закінчити вогонь на Донбасі…. Ми вас (журналістів – УП) запрошуємо, ми будемо з вами розмовляти. Найближчий час ми повідомимо всім. Всіх наших українських журналістів і блогерів. У нас є план дій”, – зазначив Зеленський.

Він запевнив, що у його команди “є дуже креативні ідеї” і що їм “потрібна ваша допомога”.

4. “Я повинен і буду захищати українську мову”.

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський, який, за даними екзит-полів, отримав впевнену перемогу у другому турі, пообіцяв захищати українську мову, розповідає УНІАН.

Про це він заявив на брифінгу. «Я повинен захищати українську мову. І я буду», – відповів Зеленський у відповідь на прохання розповісти про ставлення до законопроекту про українську мову, який наразі розглядають у Раді.




коментарів: 5
  1. Як на мене, Зеленський зробив би мудро, якби призначив Порошенка на посаді міністра закордонних справ. По перше: це б частково об”єднало суцспільство, по друге: великий досвід Попрошенка і авторитет в міжнародних кругах не відвернули би країни Заходу від України і санкції щодо агресора продовжували б діяти. По трктє: мозоль на нозі Росії продовжував ба боліти. Питання: чи пристав би на це Порошенко.

  2. главное их сейчас не спугнуть, а то лови их по Ростову потом… из Порошенка сегодня министр как из гавна пуля, ему бы бизнес свой спасти

  3. У пороха бізнес , зв’язки в расеї , а ти хворе думаеш що він якийсь мозоль для путина.Що ти курва куриш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер