<

Збройні Сили привітали українців з Великоднем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 24.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
438
/ 1 коментар

Співаки й музиканти Центру військово-музичного мистецтва Повітряних сил Збройних Сил України записали пісню для українців з Великоднем.

Опублікували відео-привітання на офіційній фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ України.

Наші захисники вміють не лише ворожі літаки збивати, але й співати чудових духовних пісень. Можливо, тому, що вони завжди у небі – ближче до Бога.

“Захисники повітряного простору України вітають український народ з Великоднем і бажають щастя й долі під мирним небом, яке вони самовіддано захищають”, – зазначили у дописі.

Також пісню виконали Заслужений Академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України під художнім керівництвом Заслуженого диригента України Дмитра Антонюка.

Нам з вами випало жити в переломні часи, коли знахабніле зло прийшло до нас посіяти страх і смерть. Між 500-кілограмовими авіаційними бомбами, дикими ордами російських окупантів та мирним населенням квітучої України – лиш Янгольське воїнство та особовий склад Збройних Сил України.

“Ми, військовослужбовці, докладемо всіх зусиль, щоб дарований Богом сьогоднішній Великдень був мирним і радісним для вас, дорогі українці.Ця пісня є нашим подарунком всім, кого ми захищаємо, – а також Захисникам України на полях боїв.Господь переміг смерть та пекло – і Україна переможе зло, що повстало проти нас. Христос Воскрес”, – звернулись військові.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер